Contactgeluid isolatie én fixatie van vloerverwarming

Redufloor + DirectFIX is de combinatie tussen Redumax’s hoogwaardige membraanisolatie Redufloor en de noppenplaat DirectFIX. Deze combinatie is de oplossing voor het aanbrengen van zowel contactgeluid isolatie en standaard vloerverwarming.

DirectFIX is een superdunne noppenplaat (1mm) waar je de vloerverwarmingsslangen in vastklikt. Alle vloerverwarmingsbuizen tussen de 14 mm en 17 mm passen in deze noppenplaat.  DirectFIX heeft geen geïsoleerde drager. Dat wil zeggen dat hij hol is van binnen, waardoor de uiteindelijke dekvloer minder zwaar is. Dat maakt het een ideale oplossing voor draagvloeren waaraan je eigenlijk weinig gewicht kunt toevoegen (zoals bij houten vloeren). Zo krijg je een lichte, dunne, goed geïsoleerde vloer.

Snel en zonder zorgen
Dankzij noppenplaten kun je op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier vloerverwarming aanleggen. Doordat de verwarmingsslangen vastzitten in de noppenplaat is er niet langer een risico dat de slangen gaan drijven zodra de dekvloer gegoten of gesmeerd wordt. Daardoor zijn noppenplaten als DirectFIX niet alleen een snelle oplossing, maar zorgen ze ook voor een zorgeloze verwerking.

Gewaarborgd
Redufloor+DirectFIX maakt onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten.  Het Redufloor+DirectFix systeem bestaat naast Redufloor en DirectFIX ook uit Redumax Kantstrook DUO en Redumax Tape.

Aan dit logo herkent u producten die ook worden toegepast in onze gewaarborgde systemen