Het Redufloor systeem. Dé nummer 1 in contactgeluid isolatie

Redufloor is een hoogwaardig contactgeluid isolerend membraan met een dikte van slechts 8 mm. Het membraan vormt de basis van een compleet gewaarborgd contactgeluid isolerend systeem met prestatiegarantie. Deze originele topper in membraanisolatie is al vaak geïmiteerd, maar in prestatie nog nooit geëvenaard. 

Waar gebruik jij Redufloor?
Redufloor past in elk project waar contactgeluid een rol speelt. Of het nu gaat om nieuwbouw, herbestemmingsprojecten of renovatiewerken. Ook als er maar weinig hoogte beschikbaar is of weinig massa per m2 kan worden toegevoegd. 

Gemakkelijke verwerking
Redufloor is bijzonder  en gemakkelijk te verwerken. Het is zeer robust en eenvoudig te verwerken. Het intensief belopen. van het systeem heeft geen invloed op de contactgeluid prestatie. Daarnaast is Redufloor zelf water- en dampdicht waardoor het zeer geschikt is voor gietdekvloeren. Het product wordt geleverd in rollen van 10 meter bij 1 meter. Een contactgeluid isolatie leggen was nog nooit zo gemakkelijk.

Het Redufloor Isolatiesysteem
Redufloor maakt onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten. Het Redufloor isolatiesysteem bestaat naast Redufloor uit Redumax Kantstrook DUO en Redumax Tape.