Onze uitblinker in prestatie

Redufloor is een hoogwaardig contactgeluid isolerend membraan met een dikte van slechts 8 mm. Deze originele topper in membraanisolatie is al vaak geïmiteerd, maar in prestatie nog nooit geëvenaard.

Waar gebruik ik Redufloor?
Redufloor past in elk project waar contactgeluid een rol speelt. Of het nu gaat om nieuwbouw, herbestemmingsprojecten of renovatiewerken. Ook als er maar weinig hoogte beschikbaar is of weinig massa per m2 kan worden toegevoegd.

Gemakkelijke verwerking
Redufloor is bijzonder gemakkelijk te verwerken. Het heeft een hoge weerstand tegen statische en dynamische ponsbelasting. Er overheen lopen, materiaal laten vallen e.d. heeft dus geen invloed op de prestatie. Daarnaast is de bovenlaag volledig waterdicht, waardoor het zeer geschikt is voor gietdekvloeren. Het product wordt geleverd in rollen van 10 meter bij 1 meter. Een geluidsisolatieproduct leggen was nog nooit zo gemakkelijk.

Het Redufloor Isolatiesysteem
Redufloor maakt onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten. Het Redufloor isolatiesysteem bestaat naast Redufloor uit Redumax Kantstrook DUO en Redumax Tape.