De dunste oplossing voor contactgeluidsisolatie en vloerverwarming

Redufloor + MiniFIX is de combinatie tussen Redumax’s hoogwaardige membraanisolatie Redufloor en de noppenplaat MiniFIX. Deze combinatie is de dunste oplossing voor het aanbrengen van zowel contactgeluidisolatie en standaard vloerverwarming.

De Redumax MiniFIX noppenplaat is een snelle en gemakkelijke manier om vloerverwarming te monteren. In MiniFIX passen vloerverwarmingsbuizen met een buisdiameter van 12mm. Dat maakt van het Redufloor+MiniFIX systeem een hele dunne oplossing voor dekvloeren waarin weinig ruimte is voor een vloerverwarmingssysteem. De noppenplaat is zelfklevend en wordt direct geplaatst op de Redufloor.

Snel en zonder zorgen
Dankzij noppenplaten kun je op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier vloerverwarming aanleggen. Doordat de verwarmingsslangen vastzitten in de noppenplaat is er niet langer een risico dat de slangen gaan drijven zodra de dekvloer gegoten wordt. Daardoor zijn noppenplaten als MiniFIX niet alleen een snelle oplossing, maar zorgen ze ook voor een zorgeloze verwerking.

Gewaarborgd
Redufloor+MiniFIX maakt onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten. Het Redufloor+MiniFIX systeem bestaat naast Redufloor en MiniFIX ook uit Redumax Kantstrook DUO en Redumax Tape.