Sneller op temperatuur met deze combi

Redufloor + Noppenplaat 360 is de combinatie tussen Redumax’s hoogwaardige membraamisolatie Redufloor en de Noppenplaat 360. Deze combinatie zorgt voor een dekvloer met vloerverwarming die zowel akoestisch als thermisch geïsoleerd is.

Noppenplaat 360 is een thermisch geïsoleerde noppenplaat waar je de vloerverwarmingsslangen in vastklikt. Doordat Noppenplaat 360 een thermische isolatielaag heeft, zorgt hij voor een snellere reactietijd wanneer je de vloerverwarming aanzet. Hij zorgt voor een extra thermische brug, waardoor je alleen de vloer warm stookt en niet de lagen die onder de vloerverwarming liggen. Dat is dan het voordeel van de Noppenplaat 360 t.o.v. DirectFIX en MiniFIX.

Snel en zonder zorgen
Dankzij noppenplaten kun je op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier vloerverwarming aanleggen. Doordat de verwarmingsslangen vastzitten in de noppenplaat is er niet langer een risico dat de slangen gaan drijven zodra de dekvloer gegoten wordt. Daardoor zijn noppenplaten als de Noppenplaat 360 niet alleen een snelle oplossing, maar zorgen ze ook voor een zorgeloze verwerking.

Gewaarborgd
Redufloor+Noppenplaat 360 maakt onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten. Het Redufloor+DirectFix systeem bestaat naast Redufloor en de Noppenplaat 360 ook uit Redumax Kantstrook DUO en Redumax Tape.