De veelzijdige tackerplaat

AkoestiTACK is een contactgeluid en thermische tackerplaat, die op meerdere manieren inzetbaar is. Het is zeer geschikt voor de montage van vloerverwarming, maar kan ook enkel als akoestisch isolerende laag gebruikt worden.

AkoestiTACK is een contactgeluidisolerende EPS met een laag waterdichte, geweven folie. De folie is voorzien van ruitjespatroon om maatvoering bij het vastzetten van vloerverwarmingsslangen gemakkelijk te maken. De tackerplaat kenmerkt zich door een snelle verwerking en probleemloze fixatie van de leidingen met behulp van tackers. AkoestiTACK laat zich uitstekend toepassen in combinaties met alle smeervloeren of gietdekvloeren

Systeem of los
AkoestiTACK is verkrijgbaar als onderdeel van Het Redumax Hybride Systeem, maar is ook als los product aan te schaffen. Voor projecten met grote oppervlakkte is AkoestiTACK ook op rol te bestellen, voor een nog snellere én gemakkelijkere verwerking.

Verschillende diktes en maximale belastbaarheid
Er zijn verschillende diktes en maximale belastbaarheid in AkoestiTACK verkrijgbaar. De tackerplaat is er in 4kN/m2(400kg), 5kN/m2 (500 Kg) en 10kN/m2(1000 Kg). Zo is er voor elke situatie altijd wel een type AkoestiTACK die bij uw project past. De verschillende eigenschappen van de tackerplaten zijn terug te vinden in de specsheets onder aan deze pagina.