Over Redumax

Onze passie voor prestatie

Foto: Olaf Sleutjes,  contactgeluidspecialist en oprichter van Redumax.

Ik herinner me nog dat ik als kleine jongen voor het eerst met een zaag een stuk hout probeerde af te zagen. Eerst stopte ik het stukhout in de bankschroef die op de werkbank in het schuurtje stond en draaide de bankschroef zo hard aan als ik kon. Nam de zaag in mijn hand en begon stevig heen en weer te zagen. Het was vermoeiend en het wilde niet echt lukken. Uiteindelijk viel het afgezaagde stuk met een klap op de grond. Het resultaat was een soort scheef afgezaagde plank waarvan het laatste deel was afgebroken. Toen ik me omdraaide stond mijn vader in de deur-opening. Hij had mijn inspanningsactie gadegeslagen. “Wat ben je aan het maken?” Vroeg hij. “Ik wilde een zeilboot maken maar het lukt niet”, antwoorde ik. “Zal ik je helpen?” vroeg hij. “ja” riep ik enthousiast.

Mijn vader begon me uit te leggen hoe een zaag eigenlijk werkt, hoe je hem het beste kon vasthouden en dat je de zaag het werk moest laten doen. Hij stak een nieuw stuk hout in de bankschroef en tekende met een winkelhaak een rechte lijn op de plank en zei, “Probeer het maar”. Ik liet de zaag met lange bewegingen en zonder duwen over het hout gaan. Het lukte. Het ging veel sneller en rechter dan de eerste keer. Trots pakte ik het stuk hout van de vloer. Mijn vader keek naar mij en zij; “Voor alles wat je doet in je leven Olaf, met een beetje extra aandacht wordt het elke keer een stukje beter”. Zijn uitspraak is me bijgebleven en langzaam een onderdeel van mijzelf geworden. Ik heb mogen ervaren dat het heeft bijgedragen aan wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta. Het heeft mij passie gebracht voor wat ik doe en mij de drive gegeven om te blijven verbeteren.

Ook bij Redumax streven we ernaar, in alles wat we doen, het morgen beter te doen dan vandaag. Door te leren van onze eigen en andermans fouten. Wij geloven bij Redumax namelijk dat de ware kracht achter het maken van betrouwbare oplossingen, de fouten zijn die ons kunnen leiden naar betere versie van onszelf, in wat we doen en wat we nastreven. Het zijn van een betrouwbare partner en aanbieder van de betrouwbaarste systemen zoals het Redumax Dilatatiesysteem, het Redufloor isolatiesysteem en het Redumax Hybridesysteem voor contactgeluidsisolatie bij dekvloeren.

Bij Redumax staat betrouwbaarheid van onze systemen voorop. Dit doen we door primair de gewenste prestatie in elke situatie voorop te zetten en de opbouw van het vloersysteem af te stemmen op de actuele bouwkundige situatie in het werk. Want alleen door een vloersysteem af te stemmen op zijn omgeving en op te bouwen uit op elkaar afgestemde producten worden uitvoeringsrisico’s voorkomen en stabiele prestaties gewaarborgd en waar gewenst gecertificeerd.

“Thanks Pa, voor het planten van dat zaadje en het delen van jouw passie en liefde voor het bouwen”.

Kennis van zaken én doen wat je beloofd daar staan we voor!

16

jaar ervaring

+473

Projecten

7

Redumax systemen

+261

Tevreden klanten