Onmisbaar bij elk project

Redumax Tape is een multifunctionele, sterke, transparante tape. Het is een belangrijk onderdeel van alle Redumax Systemen.

Onze tape is breder dan de gemiddelde tape en heeft een hoge breeksterkte. Het is multifunctioneel en is daardoor op meerdere plekken in onze systemen terug te vinden. Zo wordt het o.a. gebruikt bij het vloeistofdicht afdichten van de overlappende banen van Redufloor en AkoestiTACK. De hechting van de tape is volledig afgestemd op onze producten voor een optimale afdichting.

Transparant
Er is bewust gekozen om van Redumax Tape een transparante tape te maken. Daardoor kun je inspecteren of de overlap van bijvoorbeeld Redufloor correct is uitgevoerd zonder het systeem weer open te moeten maken. Zo kun je de vinger aan de pols houden en de kwaliteit van je applicatie optimaliseren.

Gewaarborgd
Redumax Tape is een essentieel onderdeel van alle Redumax Systemen. Daarom maakt het onderdeel uit van Het Redumax Gewaarborgde Prestatiesysteem met prestatiegarantie van onder RAPO (Redumax Akoestische project ondersteuning) uitgevoerde projecten.