Contactgeluidsisolatie bij een houten vloer is erg verstandig

Ongetwijfeld weet je dat een dekvloer onder andere dient als afwerkvloer voor de uiteindelijke vloerbedekking, maar ook dient als warmte- en geluidsisolatie. Een dekvloer wordt doorgaans zwevend gelegd, waarmee geluidshinder door contactgeluiden voorkomen wordt. Althans, dit is de oorspronkelijke versie. De woningbouw is complex geworden. Tussen de dragende vloer en dekvloer worden moderne systemen opgenomen, zoals vloerverwarming, vloerkoeling en technieken om de woning slimmer te maken. Heb je houten dekvloeren en/of dragende houten vloeren? Dan is het voorkomen van contactgeluid extra complex. Een goede contactgeluidsisolatie bij een houten vloer is echt noodzakelijk.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Wat is de oplossing voor een houten vloer met contactgeluidsisolatie?

Als aannemer tijdens het bouwen al rekening houden met oplossingen voor een houten vloer en contactgeluidsisolatie aanbrengen? Of ben je een handige particulier die tijdens een renovatie zelf een oplossing voor contactgeluiden zoekt? Voor uitstekend werkende contactgeluidsisolatie moet je bij Redumax zijn. Met Redufloor hebben wij de basisoplossing om contactgeluiden tussen houten dekvloeren en dragende vloeren te voorkomen. Het systeem vergt nauwelijks ruimte en daarentegen toch een uitstekende contactgeluidsisolatie. Sterker nog, met Redufloor Economic bieden wij een nog dunnere contactgeluidsisolatie aan. Ook bieden wij een montageoplossing aan voor vloerverwarming en een compleet systeem op maat inclusief dekvloer.

Redumax biedt een contactgeluidsisolatie oplossing voor een houten vloer

Zoek jij voor de bouw of renovatie van woningen en panden een contactgeluidsisolatie oplossing voor een houten vloer? Neem dan Redumax bij de arm. Al ruim 15 jaar zijn wij de experts op het gebied van contactgeluidsisolatie. Onze systemen zijn geschikt voor zowel houten als betonnen vloeren en voor ieder probleem met contactgeluid hebben wij een oplossing. Kies je als aannemer voor RAPO (Redumax Akoestische Project Ondersteuning) voor je bouwprojecten? Dan begeleiden wij je van begin tot eind van het project en is akoestiek geen issue meer. Wij bieden je zelfs extra zekerheid door aan het einde van het project de akoestische prestaties van je houten vloeren te meten. Op basis hiervan kom je in aanmerking voor het Akoestisch Prestatiecertificaat. Wil je meer weten over onze systemen en dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak