Ben jij op zoek naar een contactgeluidoplossing in de bouw voor CLT vloeren?

Ben je een aannemer en bouw je in CLT? Met CLT oftewel kruislaaghout, creëer je een zeer sterke en stabiele ondervloer. Helaas zijn CLT-constructies erg gevoelig voor geluidstransmissie en zeker die van contactgeluid. Ongetwijfeld zul je weten dat een CLT-bouw vraagt om een op de CLT constructie afgestemde contactgeluid isolerend dekvloersystem. Met Redumax heb je toegang tot alle special voor CLT ontwikkelde contactgeluid isolerende systemen. Dus altijd het best passende zwevend dekvloer voor jouw CLT-project. Kies je voor maximale zekerheid? Dat komt dan goed uit. Onze afgestemde systemen komen indien uitgevoerd onder RAPO (Redumax Akoestische Project Ondersteuning) in aanmerking voor prestatiegarantie en Certificering.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Met isolatie vind je voor de bouw met CLT een contactgeluidoplossing

Voor de prestatie van contactgeluidisolatie maakt het natuurlijk uit welke soort materiaal je gebruikt. Maar ook of je zwevende dekvloeren goed het aangebracht is van grote invloed op de prestatie van de zwevende dekvloer. Voor jou als aannemer kan dit serieuze consequenties hebben want vaak ontstaan de eerste klachten pas na oplevering. De grote impact van een niet presterende zwevende dekvloer draagt naast ongewenste herstelkosten ook niet bij aan een betere reputatie. Voorkomen is beter en doe je door experts te betrekken bij jou bouwprojecten. Experts op het gebied van akoestiek en contactgeluid die voor jou de juiste contactgeluidoplossing hebben. De beste expert op dit gebied is Redumax. Naast het feit dat je ons inschakelt voor begeleiding tijdens je projecten, leveren wij voor de bouw in CLT een op jouw project afgestemde contactgeluidoplossing. Met ons maatwerk heb jij voor jouw project dé oplossing tegen contactgeluid gevonden!

Redumax is de contactgeluidoplossing voor de bouw van CLT vloeren

Met Redumax heb jij de contactgeluidoplossing voor de bouw van CLT-vloeren gevonden. Wij hebben speciaal voor CLT-bouw contactgeluid isolerende systemen ontwikkeld. Systemen die worden afgestemd op jouw specifieke project. Alle systemen zijn te combineren met vloerverwarming/koeling d.m.v. de op onze systemen afgestemde vloerverwarming montageoplossingen. Naast het leveren van de beste systemen kunt u Redumax inschakelen tijdens het gehele ontwikkel- en bouwproces. Dit wordt RAPO (Redumax Akoestische Project Ondersteuning) genoemd. Hierbij wordt de kwaliteit van de werkzaamheden door ons bewaakt en komt je project in aanmerking voor het Akoestisch Prestatiecertificaat. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak