Is contactgeluidisolatie bij een kruislaaghout vloer nodig?

Wanneer je kruislaaghout toepast als constructievloer dan spreken we eigenlijk over CLT. CLT staat voor ´Cross Laminated Timber´ en wordt in het Nederlands kruislaaghout genoemd. Het is een gelijmde houtconstructie, waarbij hout kruislings op elkaar worden gelijmd. Dit zorgt voor een zeer sterke en stabiele constructievloer of wandelement. Kruislaaghout zelf voorkomt niet dat je last kunt krijgen van contactgeluid. Dit hangt geheel af van welk contactgeluid isolerend systeem je toepast in jouw project. Door het juiste contactgeluid isolatie systeem af te stemmen op jouw project ben je verzekerd van een hoge contactgeluidreductie. Redumax heeft voor elk type CLT-gebouw de juiste oplossing in huis. Bel ons gerust.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Een vloer van kruislaaghout vraagt om een contactgeluidisolatie systeem afgestemd op het project

Of je nu een draagvloer van beton of kruislaaghout plaatst, als de constructie niet op de juiste manier wordt opgebouwd, krijg je alsnog last van contactgeluid. De akoestiek in woningen en gebouwen was jarenlang een ondergeschoven kindje in de bouwbranche. Dit is de afgelopen jaren snel aan het veranderen. De eisen rondom geluidstransmissie binnen woongebouwen worden steeds kritisch en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de contactgeluid isolerende prestaties van de zwevende dekvloeren. Zeker bij een vloer van kruislaaghout heb je contactgeluidisolatie systemen nodig die in staat zijn de geluidstransmissie van het Kruislaaghout te neutraliseren en systeemprestaties te verbeteren. Dit kan met de contactgeluid isolatiesystemen van Redumax. Met Redufloor isolatiesystemen hebben wij de beste oplossing ontwikkeld tegen contactgeluid.

Redumax contactgeluidisolatie bij kruislaaghout is de oplossing tegen contactgeluid

Zoek je een geschikt contactgeluidisolatie systeem bij kruislaaghout? Dan is de oplossing snel gevonden met de systemen van Redumax. Redumax ontwikkeld en produceert speciaal voor Kruislaaghout projecten (CLT) hoogwaardige contactgeluid isolerende systemen. Met Redumax haalt u alle kennis in huis om ook uw project tot een succes te maken. Maar wij doen meer voor jou. Betrek ons reeds bij de ontwikkel- en bouwfasen, dan weet je zeker dat je woningen/panden op contactgeluidreductie optimaal presteren. Hierbij krijg je met RAPO (Redumax Akoestische Project Ondersteuning) deskundige begeleiding bij de vloeropbouw en wordt de kwaliteit door middel van inspecties op het werk nauw in de gaten gehouden. Wil jij jezelf ontlasten en gebruikmaken van onze expertise? Bel ons gerust of stuur een e-mail, dan leggen we je graag alles over onze producten en dienstverlening uit.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak