Breng goede contactgeluidisolatie aan in de bouw met CLT aan

Houten woningbouw in CLT is in trek en neemt inmiddels een behoorlijke vlucht. CLT staat voor ´Cross Laminated Timber´ en wordt in het Nederlands kruislaaghout genoemd. Het is een gelijmde houtconstructie, waarbij hout kruislings op elkaar wordt verlijmd. CLT wordt zowel voor de wanden als vloeren ingezet maar of het nu gaat om houten hoogbouw in CLT of CLT-laagbouw, geluidstransmissie is in CLT-bouw is een lastig aan te pakken probleem.  Het afstemmen van het juiste contactgeluid isolatiesysteem op de eigenschappen van het houten casco is essentieel. Redumax heeft voor elk CLT-project een op het project afgestemd contactgeluid isolerende systeemoplossing. 

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Hoe gebruik je in een bouw met CLT contactgeluidisolatie?

Bij een houten CLT-constructievloer moet je altijd extra aandacht besteden aan het voorkomen van geluidstransmissie. Een CLT-vloer is nu eenmaal gevoelig voor geluidsoverdracht. Hierbij is het verstandig het contactgeluid isolerende systeem af te stemmen op de eigenschappen van de CLT-constructie. Door de juiste systeemkeuze haalt u de maximale prestatie uit het zwevend dekvloersysteem. Wil je echt zeker zijn van goede contactgeluid isolerende vloeren? Dan gebruik je tijdens de bouw met CLT-contactgeluid isolatiesystemen van Redumax. Met onze special voor CLT ontwikkelde isolatiesystemen heb je een solide, duurzaam en gemakkelijk aan te brengen systeemopbouw tussen de dekvloer en CLT-constructievloer. Bovendien is er voor elke bouw in CLT een op maat ontwikkelde oplossing beschikbaar om de optimale contactgeluidisolatie te bereiken. 

Redumax levert met contactgeluidisolatie de oplossing in de bouw met CLT

Werk jij met CLT-constructievloeren en heb je moeite de vereiste prestatiewaardes van contactgeluid te waarborgen? Dan moet je zeker contact opnemen met Redumax. Wij hebben met onze contactgeluidisolatie systemen dé oplossing in de bouw voor CLT-vloeren. Het beste schakel je ons al in de ontwikkelfase in, zodat je de beste adviezen krijgt over akoestiek en het voorkomen van contactgeluid. Desgewenst kun je alles op het gebied van contactgeluidisolatie volledig aan ons uitbesteden, maar het is ook mogelijk om onze contactgeluidisolatie zelf te plaatsen. Wanneer je meer wilt weten over onze diensten of contactgeluidisolatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak