Wil jij het contactgeluid in de vloer verminderen?

De meeste woningen hebben vandaag de dag vloeren van beton. Beton is een sterk materiaal dat zeer geschikt is als ondergrond voor een contactgeluid isolerende zwevende dekvloer. De massa van de betonen draagvloer is minder makkelijk in trilling te brengen als bijvoorbeeld een houten balkenvloer. Een betonen draagvloer reduceert met zijn massa luchtgeluid. Dit is niet het geval voor contactgeluid. In dit geval brengt een geluidsbron (bijvoorbeeld spelende kinderen op de vloer) de constructie zelf in trilling, waardoor je dus in andere ruimtes in hetzelfde gebouw overlast ervaart. Wil je contactgeluid van de vloer verminderen kies dan voor een zwevende dekvloer met een op jouw project afgestemde isolatieprestaties. Zo voorkom je teleurstelling achteraf.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Hoe realiseer je het verminderen van contactgeluid in de vloer?

Om contactgeluid in de constructievloeren te vermijden, wordt een dekvloer zwevend gelegd. Dit helpt met het juiste isolatieproduct al goed tegen contactgeluiden, maar een dergelijke vloer wordt in de praktijk niet altijd even deskundig gelegd. De oorzaak is vaak onkunde of onvoldoende kennis hebben van het belang van een goede akoestiek. Akoestiek krijgt in de bouw gelukkig steeds vaker aandacht. Wil je het echt goed aanpakken? Dan schakel je tijdig in het bouwproces Redumax in. Wij leveren niet alleen kennis voor aannemersbedrijven over akoestiek, wij leveren ook hét isolatiesysteem om het verminderen van contactgeluid te realiseren. Ons Redufloor systeem is gemakkelijk aan te brengen en vergt nauwelijks ruimte. Zo creëer je een perfecte contactgeluidsisolatie tussen de dekvloer en draagvloer.

In de vloer contactgeluid verminderen met behulp van Redumax

Projectontwikkelaars, aannemers en handige particulieren, iedereen die zich bezighoudt met bouwen en renoveren heeft profijt van de contactgeluid isolerende  systemen van Redumax. Hiermee maak je gebruik van innovatieve en dunne systeem met hoge prestaties. En heb je behoefte aan een nog dunnere isolatielaag tussen dekvloer en dragende vloer? Dan kies je voor Redufloor Economic. Daarnaast kun je bij ons ook voor een totaaloplossing kiezen, inclusief aangebrachte dekvloer en onder RAPO prestatiegarantie. Wil jij in de vloer het contactgeluid verminderen? Neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak