Hoe kun je het beste contactgeluid verminderen?

Contactgeluiden in woningen en panden kunnen door verschillende factoren veroorzaakt worden. De bekendste factor is een afwerkingsvloer waarbij onvoldoende of geen rekening is gehouden met contactgeluid. Vooral bij houten draagvloeren is een deugdelijke zwevende dekvloer nodig om contactgeluid te voorkomen. Een meer lastig te verhelpen vorm van contactgeluid, is als er onvoldoende rekening is gehouden met de benodigde isolatiewaarde tussen de draagvloer en de dekvloer. Ook al heb je als aannemer een prachtig pand gebouwd, als er naderhand klachten ontstaan door contactgeluid heb je wel een probleem. Contactgeluid verminderen begint al in het voorstadium van de bouw of verbouw, dus tijdens het ontwerp. Met het gebruik van de juiste systemen en de benodigde expertise, is het mogelijk om zoveel mogelijk contactgeluid te verminderen of zelfs te voorkomen.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

De optimale wijze van het verminderen van contactgeluid

Wil je zeker zijn dat je ook daadwerkelijk het verminderen van contactgeluid bereikt, dan houd je hier al rekening mee tijdens het de bouw van een woning of pand. Ook als je renoveert, dan is het verstandig om hier aandacht aan te besteden. Gelukkig is er vandaag de dag veel meer aandacht voor de akoestiek, mede doordat het aanbrengen van een zwevende dekvloer door verhoogde comfort wensen complexer is geworden. Een op de bouwkundige situatie afgestemde zwevend dekvloer is een vereiste voor het maximaal verminderen van contactgeluid. Schakel daarom bij aanvang van jouw projecten Redumax in. Met ons Redufloor systeem en onze expertise en ervaring, is het verminderen van contactgeluid vanzelfsprekend.

Contactgeluid in de bouw verminderen met behulp van Redumax

Natuurlijk heb je als aannemer veel zaken om rekening mee te houden, maar akoestiek is een lastig onderwerp wat specifieke kennis vergt. Omdat lang niet alle aannemers de expertise in huis hebben, doe je er goed aan om contactgeluid in de bouw te verminderen met de systemen van Redumax. Betrek ons reeds in het voorstadium van je bouwproject, dan hoef jij je over de akoestiek geen zorgen meer te maken. Onze isolatiesystemen zijn gemakkelijk te verwerken, als extra dunne variant verkrijgbaar en houdt rekening met vloerverwarming. Wil je meer weten over onze isolatiesystemen? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak