Contactgeluid met een isolatiesysteem verminderen of voorkomen

Vanzelfsprekend breng je op een dragende vloer een dekvloer aan. Een dragende vloer of constructievloer heeft immers de taak om belastingen te dragen en af te geven aan de draagconstructie van een woning of pand. Hoewel een dekvloer ook dragend is, is het een afgewerkte gladde vloer waarop de vloerbedekking aangebracht wordt. In de bouw wordt veel gebruikgemaakt van een anhydrietvloer of een zandcementdekvloer. Doorgaans wordt een dekvloer zwevend aangebracht. Er is dus geen contact met de onderliggende constructievloer en de wanden. Dit is om contactgeluid te voorkomen. De praktijk wijst uit dat dit wel eens tegenvalt door een foutieve aanleg of door constructiefouten. Het voorkomen van contactgeluid door een isolatiesysteem aan te brengen, is de beste oplossing.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

Hoe voorkom je met een isolatiesysteem contactgeluid?

Je voorkomt met het juiste isolatiesysteem contactgeluid tussen de dekvloer en dragende vloer. Uiteraard is ook de nodige expertise nodig van hoe je een dekvloer het beste zwevend kunt aanbrengen. Hier gaat in de praktijk nog veel fout. Voor zowel deskundige adviezen als een volledig isolatiesysteem, kun je contact opnemen met Redumax. Wij hebben voor elke situatie eigen ontwikkelde oplossingen en inmiddels al jaren succesvol bewezen contactgeluid isolerende systemen. Onze Redufloor isolatiesystemen breng je onder de dekvloer aan. Het systeem is ook geschikt als je maar zeer weinig hoogte beschikbaar hebt en tevens leveren wij montagesystemen waarin vloerverwarming verwerkt kan worden.

Voorkom contactgeluid met de isolatiesystemen van Redumax

Redumax heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied isolatiesystemen. Hierdoor hebben wij enorm veel praktijk kennis en ervaring opgebouwd, waardoor wij jou al het werk rondom vraagstukken over akoestiek uit handen kunnen nemen. Het is hierbij wel van belang dat je ons tijdig inschakelt tijdens het ontwikkel- en bouwproces. Met onze expertise krijg je de beste adviezen en voorkom je contactgeluid met onze bewezen isolatiesystemen. Wil je meer weten over onze isolatiesystemen of over onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak