Verwerk bij contactgeluid isolatie in de vloer

Contactgeluiden veroorzaakt door de vloer kunnen erg hinderlijk zijn en de algehele akoestiek grondig beïnvloeden. Dan gaat het hier vooral om contactgeluiden vanuit de constructie, dus tussen de draagvloer en de dekvloer. Na oplevering van een woning of pand zijn dit erg moeilijk aan te pakken gebieden. Om breekwerk te voorkomen, worden er vaak andere niet goed werkende oplossingen gekozen. Laat de akoestiek niet het ondergeschoven kindje zijn bij jouw bouw- en verbouwprojecten, maar houdt hier reeds tijdens het ontwerp rekening mee. Contactgeluiden echt voorkomen doe je al tijdens de bouw. Vermijd contactgeluid door isolatie in de vloer aan te brengen én door Redumax in te schakelen.

Passend advies
Wat is de beste keuze voor jouw project?
Beste systemen
De hoogste kwaliteit in elk product
Maximale prestatie
Het verschil dat waarborging maakt in jouw project

De contactgeluid oplossing is isolatie in de vloer

Het zal niet de eerste keer zijn dat een dekvloer niet op de juiste manier wordt gelegd. Het is erg belangrijk dat een dekvloer zwevend wordt gelegd. Als dit niet op de correcte wijze plaatsvindt, dan heb je al snel last van contactgeluiden. Mede ook door systemen, zoals vloerverwarming of de aanleg van een domoticasysteem, is het leggen van een zwevende dekvloer complexer geworden. Je doet er daarom goed aan om tijdig Redumax in te schakelen. Met onze Redufloor systemen, bieden wij de beste contactgeluid oplossing voor isolatie in de vloer aan. Daarnaast gaat onze dienstverlening verder. Schakel ons vroegtijdig in bij jouw bouwprojecten, dan mag je volledige begeleiding van ons verwachten tijdens het gehele applicatieproces en zijn wij jouw vraagbaak op het gebied van akoestiek.

Redumax biedt de oplossing voor contactgeluid met isolatie in de vloer

De oplossing voor contactgeluid is isolatie in de vloer. Maar welk soort isolatie en de wijze waarop deze is aangebracht, is essentieel om een geluidscontactvrije vloer te krijgen. Er is veel kennis en ervaring nodig om dit te bereiken en daarom maak je de beste keuze met Redumax. Geen oplossing gaat ons te ver, want onze systemen bieden veel en zijn geschikt voor zowel houten als betonnen vloeren. Kies je enkel voor onze isolatie of voor een compleet systeem inclusief dekvloer? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken of maak een vrijblijvende afspraak.

Telefoonnummer

+31 (0)413291306

Email

info@redumax.nl

Contactgegevens Kantoor

Redumax BV
Contactgeluid Isolerende Systemen
De Flerustraat 4
5473CC HEESWIJK DINTHER
Uitsluitend op afspraak

Magazijn

Redumax BV/LB Logistics
Doornhoek 3860
5465 TB VEGHEL
Uitsluitend op afspraak